Retourneren

 

U heeft het recht uw bestelling tot 7 dagen na ontvangst retour te sturen. 

Wij nemen alleen de volgende retouren in ontvangst:

·       ongebruikt zonder schade 

·       In originele staat en verpakking

·       Met de originele kaartjes er nog aan

 

RETOURKOSTEN

De kosten en risico's voor de retourzending zijn voor de klant zelf. Indien de bestelling (na retourneren overgebleven aankoopbedrag onder de €50,= uitkomt) wordt geretourneerd, zijn wij genoodzaakt de verzendkosten van onze kant ook in rekening te brengen.  

 

UITZONDERINGEN RETOURNEREN

Er zijn een aantal uitzonderingen op de mogelijkheid tot retourneren van uw bestelling. Dit geld o.a. voor:

·       u kunt geen afgeprijsde artikelen / kortingsacties  ruilen

·       Avondtasjes en strass sieraden kunnen niet geruild worden

 

GARANTIE

Petit Cavalier garandeert dat de te leveren producten voldoen aan de op de webshop vermelde specificaties. U dient de geleverde producten op het moment van de levering, doch in ieder geval binnen zo kort mogelijke termijn, te (doen) onderzoeken. Daarbij behoort u te onderzoeken of de kwaliteit en kwantiteit van het geleverde overeenstemmen met hetgeen door u is besteld, althans voldoet aan de eisen die daaraan in het normale handelsverkeer gelden. Indien binnen 7 werkdagen na ontvangst blijkt dat de producten niet voldoen aan de op de webshop vermelde specificaties, zal Petit Cavalier binnen 7 werkdagen na ontvangst van de producten er zorg voor dragen dat het door u betaalde bedrag zal worden geretourneerd. U kunt Petit Cavalier ook, naar eigen keuze, verzoeken om het betreffende product te vervangen of te herstellen.

Bevat een product een fout of heeft u het niet in de juiste staat ontvangen stuur dan een foto van het product, je naam en de klacht naar info@petitcavalier.nl

U dient ten alle tijden eerst uw klacht te melden en te laten behandelen door ons. Stuurt u de bestelling voor behandeling retour kunnen wij helaas uw klacht en eventuele gemaakte kosten niet meer afhandelen. 

 

Klik hier voor het retourformulier

 

RETOUR ADRES

Petit Cavalier

Herenstraat 9B

2282BN Rijswijk

 

Woont u in de buurt van Rijswijk? Dan is het eventueel ook mogelijk om het product te retourneren in de winkel. Voor meer informatie neem dan even contact met ons op!